Implantologie


Implantul dentar este o interventie chirurgicala prin care un dinte lipsa este inlocuit cu o piesa din titan,sub forma unui surub.

Implantul dentar este alcatuit dintr-un surub (ce se introduce in os) si un bont dentar peste care se va aplica ulterior coroana dentara/puntea dentara.

implantologie

Materialele din care sunt confectionate implanturile prezinta o biocompatibilitate in raport cu tesuturile vecine, ceea ce elimina riscul de respingere sau de alergie.

Restaurarea danturii pe implanturi aduce beneficii atat functional cat si estetic. Implantul dentar este indicat pacientilor edentati partial (celor care si-au pierdut un dinte/mai multi si nu doresc slefuirea dintilor vecini spatiului edentat, in vederea efectuarii unei punti dentare fixe) sau total (cei care nu mai au nici un dinte in cavitatea bucala) si nu doresc proteze mobile, care au purtat proteze mobile si nu s-au putut adapta cu ele. Implanturile dentare elimina disconfortul lucrarilor mobile.

Interventia de inserare a unui implant dureaza aproximativ 30 – 60 minute sau mai mult, in functie de numarul de implanturi inserate.

NU este o interventie dureroasa. Cei mai multi pacienti care au trecut prin aceasta interventie spun ca disconfortul este asemanator sau chiar mai mic decat al unei extractii dentare.

Este foarte importanta mentinerea unei igiene orale corespunzatoare acasa. Pacientul va folosi apa de gura cu clorhexidina, fara alcool, dus bucal.

Implanturile sunt durabile, rezista multi ani, iar daca pacientul acorda o ingrijire corecta igienei dentare (periaj dentar, apa de gura, ata dentara, dus bucal) ele pot dura toata viata.

Echipa noastra de medici dentisti pe care o veti intalni la clinica noastra este foarte bine instruita pentru a va oferi servcii de cea mai buna calitate folosind cele mai noi tehnologii, intr-o atmosfera foarte confortabila si placuta.

Cat costa un tratament pentru implantologie?

Vezi lista de preturi tratamente dentare

Plata se poate realiza in numerar, cu cardul sau in rate fara dobanda!


Programeaza-te acum!

Programeaza-te acum pentru o consultatie de implantologie!Alege doctorul tau

Te poti programa online la orice medic din echipa TQ Dent!TQ Dent


Clinică stomatologică


Număr urgențe

Număr disponibil 24/7
+40742871347Recepție

Doar în orele de program
+40314129118Albire Dentara

Social


În fiecare săptămână pregatim articole despre tratamente, sfaturi de la medicii noștri dar și soluții pe care le poți aplica acasă.Copyright  © Clinica stomatologica TQ Dent

TQ Dent