Ce iti oferim?

Tratamente Dentare

Descoperă tratamentele dentare în TQ Dent! De la prevenție dentară, pedodonție, până la ortodonție, implantologie, paradontoză sau albire dentară.

Estetica Dentara

Estetica dentara


Estetica dentara s-a nascut din dorinta oamenilor de a avea un zambet cat mai frumos, natural si pe termen lung.


implantologie

Implantologie


Implantologia dentara este solutia ideala pentru inlocuirea dintilor lipsa, indiferent de motivul pierderii acestora.


protetica dentara

Protetica dentara


Protetica se ocupa de restaurarea functionala si estetica a cavitatii bucale cu ajutorul unei proteze.


Odontologie

Endodontie


Endodontia trateaza afectiunile din interiorul dintelui, mai exact ale pulpei dentare si a ligamentelor de la varful radacinii.Pedodontie

Pedodontie


Copii au nevoi si probleme diferite fata de cele ale adultilor, de accea este necesar ca ei sa fie tratati intr-un mod relaxat si placut care sa le elimine orice anxietate legata de mersul la dentist.


Ortodontie

Ortodontie


Trebuie sa fim atenti inca din copilarie, la dintii de lapte pentru ca se intampla destul de frecvent ca dintii sa nu fie aliniati cum trebuie sau pozitia lor sa fie inestetica.


Parodontologie

Parodontologie


Parodontologia include diagnosticarea si tratamentul bolilor care afecteaza parodontiul – tesuturile care mentin dintele pe creasta alevolara: gingie, os, ligament dento-alveolar si cement.


chirurgie dentara

Chirurgie dentara


Chirurgia dentara orala este printre cele mai temute tratamente stomatologice, insa acest tip de interventie este intotdeauna parte a unui tratament complex de reabilitate orala.Cum procedam?

Etapele tratamentelorPrima vizită


La prima vizită, echipa vă va ajuta sa completați un chestionar în legătură cu starea generală de sănătate a dumneavoastră, iar împreună cu medicul dentist veți discuta despre istoricul și eventualele probleme de sănătate. Aici vor fi luate în considerare și vor fi abordate în consecință inclusiv cazurile cu afecțiuni severe.


Consultația


Medicul dentist începe activitatea de examinare prin consultația de specialitate cu ajutorul unei camere intraorale, însoțită de o radiografie dentară, în cazul în care ați optat pentru o consultație dentară. Pe parcursul întregii examinări, medicul dentist vă va arăta și vă va explica absolut complet ceea ce constată.


Plan de tratament


La finalul consultației, se va stabili un plan de tratament personalizat, pe baza căruia se vor discuta detaliile pentru a găsi cea mai potrivită soluție pentru dumneavoastră, atât din punct de vedere medical, cât și financiar. Vom discuta și vom alege împreună cu dumneavoastră cele mai corecte soluții de tratament.

Alte

Tratamente dentare


Albirea Dentara

Albire dentara


Tratamentul de albire dentară este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetică dentară, acest fapt fiind o reacţie a importanţei tot mai mare pe care societatea contemporană o acordă înfăţişării exterioare.


Restaurare coronara


Atunci cand nu este tratata, caria dentara poate conduce la aparitia unor complicatii grave plecand de la inflamarea si necrozarea nervului, distructie coronara si ulterior radiculara, putandu-se ajunge la extractie.


albire dentara profesionala

detartraj

Detartraj


Ei bine, scopul detartrajului este de a indeparta aceste acumulari de tartru si curatarea placii bacteriene, oferind o suprafata a dintilor cat mai neteda, curata si cu un aspect mult mai placut.


Consultatie


Te vom ajuta sa-ti recapeti increderea printr-un zambet de invidiat. Vom realiza acest lucru cu aparatura de ultima generatie, cu personal specializat pe diverse ramuri ale stomatologiei si prin relatii speciale fata de fiecare pacient.


consultatie stomatologica
De ce TQ Dent?

Misiunea noastră


0123456789001234567890

Ani de experienta

Experienta acumulata in peste 15 ani va poate garanta succesul tratamentelor pe termen lung.01234567890

Doctori

Echipa TQ Dent este formata din medici specialisti si asistente cu pasiune pentru ceea ce fac. Perfectiunea si precizia sunt elementele dupa care ne ghidam.0123456789001234567890

Certificari

Medicii de la clinica TQ Dent participa anual la conferinte si obtin atestate care le certifica profesionalismul.01234567890012345678900123456789001234567890

Clienti multumiti

Atentia pentru multumirea clientilor este cea mai importanta valoare pe care o promovam si o aplicam.


TQ Dent


Clinică stomatologică


Număr urgențe

Număr disponibil 24/7
+40742871347Recepție

Doar în orele de program
+40314129118Albire Dentara

Social


În fiecare săptămână pregatim articole despre tratamente, sfaturi de la medicii noștri dar și soluții pe care le poți aplica acasă.Copyright  © Clinica stomatologica TQ Dent

TQ Dent