TQ Dent Păreri

Părerile pacienților

Cea mai bună recomandare o reprezintă părerile pacienților TQ Dent

De ce TQ Dent?Contact

Ce spun pacienții TQ Dent?

Părerile pacienților


Am inceput vizita in aceasta clinica cu baietelul meu in luna Decembrie si pana acum sunt multumita si intodeauna ea revine cu mare drag. Mulțumim echipei si in mod special dr. Tariq Salama.


Cristina Tolea din București

Dupa experienta noastra la aceasta clinica putem spune ca suntem mai mult decat multumiti. Dr Dani Popescu, alaturi de echipa sa formata numai din profesionisti, a redat zambetul perfect. Recomand cu caldura!


Ioana Calomfir din Constanța

Foarte multumita si voi reveni fara indoiala. Medicii sunt foarte delicati si constiinciosi, atmosfera din clinica este una relaxanta – aproape ca am atipit pe scaun la o extirpatie vitala atat de usor a mers.


Mihaela Serban din Cluj

Câteva cuvinte din partea

Pacienților TQ Dent


recomand tq dent

Eu si sotul meu suntem foarte multumiti de fiecare tratament pe care l-am facut. Este si va ramane clinica de suflet pentru noi!


Emilia Ionescu din Pitești


parerile pacientilor

Oameni minunati, intotdeauna cu ‘zambetul’ de nota 10. Multumim si ne vedem la urmatoarea programare!


Ali Ajbara din Galați


cel mai bun dentist

Medici profesionisti, personalul foarte amabil, mediu cald si primitor, o placere sa mergi la dentist. Va multumim!


Sorel Bujor din Iași


alte

Păreri ale pacienților TQ Dent


Avand destule vizite la activ si cunoscand deja majoritatea personalului, pot spune ca aici este locul unde profesionalismul intalneste pasiunea. Usor de observat atunci cand ti se propun cele mai potrivite metode de tratament iar pacientul este mereu in centrul atentiei.


Paul Dobrin din Craiova


Dupa 3 ani de vizite lunare la aceasta clinica pot sa va spun ca este cea mai buna clinica stomatologica din Bucuresti. Mediu prietenos, oameni profesionisti si servicii de calitate! Ma bucur ca am ales aceasta clinica. Sigur revenim ori de cate ori va fi necesar!


Adrian Țucmă din Oradea


TQ Dent e un mix ideal de veselie, profesionalism și tehnologii ultra moderne… toate te fac sa mergi cu bucurie la clinică. Recomand cu căldură!


Bogdan Stan din Brașov


Recomand cu incredere! Dupa o interventie pt copil cu sedare de peste doua ore, totul s-a incheiat cu bine. Multumim echipei minunate!


Liliana Scoreț din Timișoara


din Ploiești

Ioniță Ionuț


Mulțumesc domnului dr. Tariq ptr grija care mi-a purtat-o şi ptr buna îngrijire a dinților mei ! Are o echipă minunată , oameni profesionişti care au avut grijă împreună cu doamna doctor să repare ce trebuiau să vadă vecinii şi colegii lor de la clinica, Recomand , aici toată lumea te primeşte cu căldură.


client
TQ Dent


Clinică stomatologică


Număr urgențe

Număr disponibil 24/7
+40742871347Recepție

Doar în orele de program
+40314129118Albire Dentara

Social


În fiecare săptămână pregatim articole despre tratamente, sfaturi de la medicii noștri dar și soluții pe care le poți aplica acasă.Copyright  © Clinica stomatologica TQ Dent

TQ Dent